Vil du bruge din juridiske ekspertise til at skabe et mere sammenhængende sundhedsvæsen for borgerne? Er du en dygtig jurist med talent for interessevaretagelse, forhandling og politik på sundhedsområdet? Så kom og bliv vores nye teamleder i Danske Regioners Center for Sundhedsinnovation.

Dit nye team

Du bliver teamleder for tre dygtige, erfarne jurister i Team Jura, som hører til i Center for Sundhedsinnovation. Teamet er forholdsvist nyt, og du skal være med til at sætte retningen. Dit team arbejder for at skabe de bedst mulige lovgivningsmæssige rammer for regionernes arbejde på sundhedsområdet samt regional udvikling og miljø. Det handler fx om at bane vej for en ensartet fortolkning af reglerne på forskningsområdet på tværs af regionerne. Teamet står også for at udvikle det nødvendige grundlag for samdrift mellem kommuner og andre sundhedsaktører, ligesom teamet bidrager til at udarbejde tværregionale aftaler på sundhedsområdet. Endelig rådgiver dit team om foreningsretlige spørgsmål og koordinerer husets anmodninger om aktindsigt.

Dine opgave

Som vores nye teamleder får du mulighed for at dyrke dine stærke juridiske kompetencer og din lyst til faglig ledelse. Du kan lide både at nørde i detaljen og arbejde med det brede strategiske sigte. Du bidrager til at interessevaretage for regionerne ved at udforme oplæg til politiske strategier om bl.a. sundhedsdata, du forhandler og samarbejder med eksterne interessenter og servicerer vores politikere.

Som teamleder går du i dialog med kollegerne om mål, prioritering og kvalitet af opgaverne. Du koordinerer opgaver i teamet, på tværs af centret og resten af huset. Du trives med at give sparring, kvalitetssikre leverancer og bidrage til faglig udvikling af teamets opgaver og medarbejdere. Du indgår i ledelsen af centret i et tæt samarbejde med de to centerchefer og de øvrige fire teamledere.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har en analytisk og grundig tilgang til juridisk problemløsning, og at du evner at løfte komplekse, juridiske opgaver samtidig med, at du bevæger dig på det politiske og strategiske niveau.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • har erfaring med persondataret og gerne indsigt i sundhedsdataområdet
  • har erfaring med ledelse eller et stærkt talent herfor
  • kan arbejde som interessevaretager og har et godt blik for strategi, forhandling og politik
  • kan repræsentere regionerne og er god til at bruge og opbygge netværk
  • kan kommunikere klart i skrift og tale.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med sundhedssektoren, sundhedsret og offentlighedsloven.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig et spændende job med høj juridisk faglighed, arbejdsopgaver med politisk bevågenhed og mulighed for at påvirke dagsordenen på de regionale velfærdsområder. Når vi spørger medarbejderne, hvorfor Danske Regioner er en god arbejdsplads, fremhæver de især udfordrende og meningsfulde opgaver, stort ansvar, fleksible arbejdsforhold, aktiv personaleforening og et godt kollegialt sammenhold, der er præget af uhøjtidelighed, engagement og et højt fagligt niveau. Læs om Danske Regioner som arbejdsplads her.

Ansøgning
Send din ansøgning senest 11. oktober. Første samtalerunde er 13. og 14. oktober og anden runde afholdes 25. oktober. Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt og senest den 1. december. Vi bruger test mellem første og anden samtale.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte centerchef Nanna Skau Fischer, tlf. 2222 2153.

Danske Regioner er en røgfri arbejdsplads, og vi opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.

Del på: