Vi er et mellemstort advokatkontor, der er placeret på 4 lokationer i hhv. Horsens, Søften, Viborg og Vissenbjerg. Vi søger primært advokatfuldmægtige til Horsens, men den rette kandidat vil også kunne finde plads i et af de andre huse.

I vores daglige virke har vi et tæt samarbejde med et af landets største rådgivningshuse Velas I/S, der har ca. 550 medarbejdere. Vi har særligt fokus på landbrugets forhold, men servicerer også andre erhvervsbrancher.

Stillingen
Vi søger en dygtig advokatfuldmægtig, der har lyst til at indgå i et engageret team. Vi ser gerne, at du har interesse for eller erfaring med problemstillinger inden for generel erhvervsret. Det er en prioritet, at vi arbejder sammen om sagerne og at vi hver især bidrager med vores styrker til fællesskabet.

I det daglige arbejder vi på tværs af geografien og benytter os løbende af de digitale muligheder, der er. Vores mål er at få den bedst kvalificerede medarbejder til at løse opgaven, og ikke nødvendigvis blot den, som er geografisk tættest.

Vi tilbyder en interessant stilling i et dynamisk advokatkontor med en jordnær tilgang til hinanden og vores kunder. Vi arbejder professionelt og vores hverdag er præget af engagerede kolleger.

Om dig
Det er vigtigt at du har interesse for arbejde med landbrugssektoren og generel erhvervsret. Af person er du typen, som prioriterer at samarbejde og nyder at tale med både høj og lav.

Herudover er dit faglige niveau højt og du sætter en ære i at levere en korrekt og hurtig service til både kunder og kollegaer. Du værdsætter samarbejde på tværs af fagområder og formår at inddrage teknisk eller landbrugsfaglig viden i dit juridiske arbejde.

Du har med andre ord den rigtige balance mellem den pragmatiske tilgang og en faglig stolthed.

Ansættelsesvilkår
Vi tilbyder en god og alsidig advokatuddannelse med stor fleksibilitet og gode ansættelsesvilkår, hvor der er plads til både et givende arbejdsliv samt et godt privatliv.

Vi prioriterer at have balance i hverdagen og tilstræber derfor en arbejdsuge på 37 timer og så holder vi fri, når vi har fri.

Tiltrædelse ønskes snarest.

Indkaldelse til samtale sker ligeledes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansøgning
Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft CV, karakterudskrift samt evt. øvrige, relevante bilag ved at klikke på ”søg stillingen” nedenfor.

Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret og ikke komme i betragtning.

For yderligere oplysninger er du også velkommen til at kontakte direktør Marie-Louise Moltke-Leth på 5095 6781.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Del på: