Til vores erhvervsretsafdeling i Roskilde/København søger vi en initiativrig og forretningsorienteret advokat eller 3. års advokatfuldmægtig med god forretningsforståelse til tiltrædelse snarest muligt.

Du vil blive en del af vores erhvervsretsafdeling, der beskæftiger sig med rådgivning inden for blandt andet selskabsret, ansættelsesret, immaterielret samt, virksomhedsoverdragelse. Vi tilbyder et fagligt udfordrende miljø, hvor du får mulighed for at arbejde selvstændigt indenfor egne fagområder og med egne klienter.

Når vi rådgiver vores erhvervskunder har vi altid øje for forretningen, de kommercielle muligheder og udfordringer. Vi forventer, at du med din juridiske indsigt kan skabe tillid og forstå kundernes behov.

Vi vil lægge vægt på, at du:

  • har minimum 2 års erhvervserfaring
  • er engageret og har lyst til at bidrage til såvel egen som erhvervsafdelingens udvikling
  • har høj faglig standard og etik
  • har erfaring og interesse inden for et eller flere af følgende specialer: Selskabsret, arbejds- og ansættelsesret, kontraktret eller immaterialret.
  • Gode engelskkundskaber

Vi er et advokatfirma med stærke specialer og samarbejdskultur. Du vil være omgivet af erfarne og engagerede kolleger, som vil være klar til at sparre med dig om konkrete sager samt klienthåndtering. Vi vægter tilgængelighed, stærk specialisering, ansvarlighed og fleksibilitet både i forhold til eksterne relationer og vores interne samarbejdskultur.

Hos os får du mulighed for:

  • selvstændig sagshåndtering, klientkontakt og deltagelse i eksterne netværk
  • en spændende og fleksibel hverdag blandt engagerede kolleger
  • fokus på personlig udvikling samt efteruddannelse
  • attraktive løn- og ansættelsesvilkår

Er du i gang med din fuldmægtiguddannelse, vil du naturligvis kunne fortsætte forløbet hos os.

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Rune Tarnø på rut@tvc.dk eller tlf. +45 8734 7571. Du kan også læse mere om TVC Advokatfirma på www.tvc.dk.

Send din ansøgning og dit CV til rut@tvc.dk hurtigst muligt.

 

OM TVC ADVOKATFIRMA

TVC Advokatfirma rådgiver danske og internationale virksomheder og privatpersoner inden for alle juridiske specialer. Vores jurister er stærkt specialiserede og opdaterede på den nyeste juriske viden inden for deres speciale. Vi blev oprindeligt stiftet i 1988 som Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen. I 2016 ændrede vi navn til TVC Advokatfirma og markerede dermed overgangen fra det historiske udgangspunkt i skatteret til i dag, hvor vi tillige rådgiver virksomheder og privatpersoner inden for alle specialer. Med kontorer i Aarhus, København og Kolding samt partnerselskab i Roskilde beskæftiger vi i dag mere end 130 medarbejdere, heraf knap 60 jurister.

Del på: