Vil du lære af nogle af landets bedste advokater og være en del af et dynamisk miljø med høje ambitioner og en uhøjtidelig omgangstone? Så grib chancen nu. Til vores afdeling for Offentlig Virksomhed i Aarhus søger vi en ambitiøs og fagligt velfunderet stud.jur., der brænder for juraen og har stort personligt drive.

Om jobbet
Som stud.jur. i Offentlig Virksomhed får du en helt unik mulighed for indføring i et meget specialiseret og sektorspecifikt fagområde. Så hvis du har en særlig interesse for energisektoren eller har lyst til at lære det energiretlige område at kende, er jobbet måske noget for dig.

Offentlig Virksomhed er en af de få danske full service-specialafdelinger, der yder fuld service inden for offentlig ret og alle andre væsentlige retsområder med tilknytning dertil. Vi rådgiver kommuner, regioner, energi- og forsyningsvirksomheder og andre offentlige virksomheder.

Du vil arbejde med mange spændende og udfordrende opgaver inden for energi, klima, miljø, infrastruktur og offentligretlige forhold, som for eksempel:

  • Udføre sagsbehandling og juridiske undersøgelser
  • Udarbejde notater
  • Lave kilde- og informationssøgning
  • Skrive udkast til nyhedsbreve
  • Udarbejde kursus- og undervisningsmateriale.

Arbejdstiden er cirka 10-15 timer om ugen, typisk fordelt på en til to dage. Vi ved i Bech-Bruun, at det er vigtigt at skabe en god balance mellem studieliv og studiearbejde, derfor er vi også fleksible i forhold til, hvordan du tilrettelægger din arbejdstid, naturligvis også i eksamensperioder.

Om dig
Du er i gang med eller skal starte på kandidatuddannelsen i jura efter sommerferien, din faglighed er i top, og du har en forkærlighed for detaljen. Du har vilje og lyst til at arbejde i en travl og dynamisk advokatvirksomhed og er klar til at smøge ærmerne op. Og så er du selvfølgelig ambitiøs, udadvendt og har et stort personligt drive.

Vi tilbyder
Bech-Bruun er en spændende arbejdsplads med mange dygtige og inspirerende kolleger, der gerne deler ud af deres viden og erfaring. Vi satser stærkt på vores stud.jur.er. Derfor tilbyder vi dig kvalificerende arbejde og målrettet kompetenceudvikling, så du kan uddanne dig til at blive en god fuldmægtigkandidat. Det understøtter vi blandt andet gennem Bech-Bruun Academy, hvor vi i år har valgt at sætte fokus på mental robusthed i et nyt obligatorisk udviklingsforløb for vores stud.jur.er.

Vi støtter din internationale profil gennem studielegat og mulighed for studieorlov. Vi har også en speciale-ordning, hvor vi blandt andet stiller kontorfaciliteter til rådighed og tilbyder faglig sparring.

Søg jobbet
Synes du, at jobbet lyder spændende, og passer profilen på dig, så upload din ansøgning, cv og karakteroversigt snarest muligt. Vi holder samtaler løbende. Skriv gerne i ansøgningen, hvilke valgfag du har nu og har planer om at følge.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på: