Ansøgningsfrist: 27-08-2017

Brænder du for udbuds- og entrepriseret?
Så er det dig, Banedanmark søger til vores juridiske sektion.

Opgaverne er udfordrende, kontrakterne er store, kollegaerne er engagerede og humøret er højt.

Udbudsjurist med interesse for entrepriseret
Som vores nye udbudsjurist er dit primære ansvar at yde juridisk rådgivning og bistand til det forretningsområde, som foretager indkøb af bygge- og anlægsarbejder. Du hjælper afdelingen med nationale udbud og EU-udbud og er med til at planlægge udbudsprocessen. Herudover giver du juridisk rådgivning, når der er brug for det i projekterne.

En alsidig arbejdsplads med faglige udfordringer og gode kolleger
Du vil blive en del af en stor afdeling med 23 jurister. Fagligheden er høj og vi prioriterer sparring og faglige diskussioner – både de afgørende og de nørdede. Vi har forskellige ansvarsområder og hver vores juridiske specialer, men finder sammen i et uformelt socialt miljø med højt til loftet og respekt for den enkelte.

Stillingen indebærer en bred intern berøringsflade. Det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og er god til at skabe relationer. Det indebærer, at du er nysgerrig og ikke er bange for at stille ”dumme” spørgsmål, da hverdagen inden for jernbanedrift kan være ganske teknisk.

Din nærmeste leder er Ole der selv er jurist og har 30 års erfaring – heraf 20 som leder. Du kan altid søge sparring med Ole eller med dine kollegaer, men du tilrettelægger selv din hverdag og håndterer de udfordringer der dukker op. Det er derfor vigtigt, at du besidder overblik, evner at strukturere din hverdag og holder af at have det fulde ansvar for dine processer, relationer og produkter

Vi gennemfører indkøb af bygge- og anlægsarbejder. Indkøbene foretages i overensstemmelse med forsyningsvirksomhedsdirektivet. I 2016 udgjorde vores indkøb mere end 5,7 mia. kr.

Hvem er du?
Du er cand.jur. eller cand.merc.jur. og har praktisk erfaring med udarbejdelse af kontrakter og gennemførelse af udbud af bygge- og anlægsopgaver. Du kan lide at arbejde selvstændigt og være ansvarlig for tilrettelæggelsen af din egen arbejdsdag. Du trives med at samarbejde med kolleger i andre afdelinger og evner at kommunikere klart og tydeligt på tværs af faggrænser.

Løn
Afhængig af dine kvalifikationer kan stillingen besættes som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent.

Du ansættes i henhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt chefkonsulent Mikkel Wehner Kjær på telefon 21818150 eller chefkonsulent Maria Kjellerup på tlf. 61968624. Du bedes i din ansøgning oplyse, om det er stillingen i Fredericia eller København, du søger.

For at søge stillingen klikker du på linket “Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Del på: